fbpx

Tassavtryck

 • En hälsning från Busans familj

  Vår fina Busan, 12 år som vi adopterade från er i september ❤️ Hon stortrivs hos oss och vår familj känns komplett! Hon gosar hela dagarna och sover med oss i sängarna på nätterna. Busan har hittat sitt för-alltid-hem och vi har hittat den bästa katten 😻

 • En hälsning från Tass

  Hej akutgruppen, här kommer en hälsning från mig, Luci (fd Tass)
  Jag trivs väldigt bra här i mitt förevigt hem och jag har familjen lindad runt alla mina klor (och det är många klor det vill jag lova) de säger ofta att jag är en riktig knasboll som hittar de mest udda sovplatser och sovställningar… Fullt normala enligt mig själv. Oj så alla skrattar åt mig, så pass mycket att jag och syrran har en helt egen Instagram, scarlet.and.luci heter den. Jag och min “lillasyster” Scarlet är bästaste vänner (även när jag leker med hennes svans och hon bara vill sova… Vi brukar kalla henne prinsessan på ärten här hemma👸)
  Familjen hälsar att de är så tacksamma för att de fick adoptera just mig och att de önskar att alla mina katthemkompisar får sitt eget föralltidhem, för bättre familjemedlemmar än oss finns faktiskt inte ❤️
  Massa katt kramar från mig, skeppskatten Luci 🐱

 • En hälsning från Wille och Jojje

  Hej!
  I december 2016 flyttade Wille och Jojje hem till oss. Jag visste så fort jag såg dem, att de stulit mitt hjärta. Jojje var så rädd att han inte ville komma fram då. Wille var mest hungrig. När de flyttade hit, var de lite kaxiga och lekte ganska tuffa lekar med varandra. Min Målle som jag har sedan tidigare, var rädd för dem. Men samtidigt nyfiken. Hösten 2017 flyttade kattungen Yuno hit. Och han är en charmig spelevink. Med tiden har en sammanhållen och sammansvetsad flock formats. Alla fyra katterna är otroligt tillgivna och kelsjuka. Jojje och Wille kommer ofta till oss i sängen och vill kela med oss. Wille hade en period i vintras då han var osäker och svartsjuk på sin bror. När jag ville kela med honom, bitmarkerade han. Vi tog hjälp av en tjej, som kan prata med djur. Det var det bästa vi har gjort! Wille är helt förändrad i dag. Lugn, trygg och tillfreds med livet. Nu ligger han hos mig i soffan igen och myser. Sitter jag i min fåtölj kommer han och lägger sig i min famn.

  Akutgruppen tackar för hälsningen, så roligt att höra från de kissar som fått ett eget för-alltid-hem. 😻

  Jojje i torktumlaren, Jojje på bänken och i handfatet, Wille i min famn, Målle och Wille i soffan och på den perfekta utkiksplatsen ovanpå kartonger med kattsand.

 • En adventshälsning från familjen Misan med ungar

  En heeelt vanlig jourhems-morgon med mamma Misan och hennes 4 månaders kattungar 🙈🙉🙊💕

  På bilden från vänster: Coco, Thelise, Junie, Mystique, Tuffe och Misan

Blog at WordPress.com.