fbpx

En hälsning från Tass

Hej akutgruppen, här kommer en hälsning från mig, Luci (fd Tass)
Jag trivs väldigt bra här i mitt förevigt hem och jag har familjen lindad runt alla mina klor (och det är många klor det vill jag lova) de säger ofta att jag är en riktig knasboll som hittar de mest udda sovplatser och sovställningar… Fullt normala enligt mig själv. Oj så alla skrattar åt mig, så pass mycket att jag och syrran har en helt egen Instagram, scarlet.and.luci heter den. Jag och min “lillasyster” Scarlet är bästaste vänner (även när jag leker med hennes svans och hon bara vill sova… Vi brukar kalla henne prinsessan på ärten här hemma👸)
Familjen hälsar att de är så tacksamma för att de fick adoptera just mig och att de önskar att alla mina katthemkompisar får sitt eget föralltidhem, för bättre familjemedlemmar än oss finns faktiskt inte ❤️
Massa katt kramar från mig, skeppskatten Luci 🐱

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.