fbpx

Tips om din innekatt smiter

Obs! Strö ej sand runt huset ifall id-hund behöver anlitas då det stör doftspåren. Ställa ut låda precis utanför dörr/fönster går bra :)

Om man ska dra matdoft, ta en nylonstrumpa och fyll med tonfisk i vatten och dra som solstrålar från matskålen/fönstret eller dörren ca 100-120 meter max. Platsen man drar ifrån är själva ”solens” cirkel och sedan drar man på marken strålar därifrån med nylonstrumpan :)

Viktigt att göra id-smellers direkt! Ta en filt eller annat och klipp i mindre bitar, lägg i dubbla plastpåsar och förvara dessa i små glasburkar i ett skåp/skafferi typ. Viktigt att dessa beblandas så lite som möjligt med ev. andra katters dofter och att man tar fram en smellers per id-sök.

Mer tips hittar du på vilse.nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.