fbpx

STÖD OSS

Här du läsa om olika sätt att hjälpa oss att hjälpa fler katter; du kan ge gåvor, bli fadder, du kan sponsra eller samarbeta med oss eller hjälpa oss ekonomiskt osv. Det finns många sätt att hjälpa oss! Och vi tar tacksamt emot fler förslag.

Ge gåvor

Som ideell förening är vår enda inkomst utöver utadoptering av katter och intäkter vid mässor/loppisar privata gåvor. Då vi har stora utgifter för vaccinationer, kastreringar, operationer osv. uppskattar vi varenda krona vi får! Och om du har möjlighet, lägg gärna upp en automatisk överföring på tex. månadsbasis. För att ge en gåva;

 • Swish 1236931729
 • Plusgiro 58 84 73-9
 • Bankgiro 727-2982

En liten gåva eller stor – alla är de viktiga för oss!

Försäkringsfadder

Som försäkringsfadder står du för försäkringspremien, dvs 50 kr per katt och månad, för en eller flera katter tills dess katten får ett eget hem (eller du väljer att avsluta ditt fadderskap). Maila fadder@akutgruppen.com vid intresse! Du kan bli fadder till en specifik katt eller “generell” fadder. Som generell fadder betalar du en eller flera premier som går till den totala försäkringskostnaden.

Är du en nätshoppare? Stöd oss!

Shoppar du på nätet? Vet du om att du kan stödja oss medan du ändå handlar? Kostnadsfritt!

Vi är medlem både hos Sponsorhuset och OMDI AB och när du handlar hos dem får vi varmt efterlängtade bidrag utan att det kostar dig något alls! Sponsorhuset har f.n. många olika nätbutiker att shoppa lös hos – bli medlem (gratis), ange Akutgruppen under “Sök efter din förening” och ta sedan för vana att alltid gå via Sponshusets hemsida när du ska handla så får både du och vi pengar vid varje köp – win-win!

OMDI AB inriktar sig på artiklar till djur – här finns foder, sand och annat smått och gott och sortimentet ökar hela tiden! När du handlat klart får du välja vilken organisation du vill att OMDI ska skänka minst 5% av ordervärdet till (P.S. Välj oss!).

Hos Hopp & 4tassar kan du köpa fina smycken till förmån för hemlösa katter. Där kan du välja att låta behållningen gå till oss!

Vårt varma tack till Sponsorhuset, OMDI.se, Hopp & 4tassar och dig som handlar genom dessa för era bidrag!

Fodertunnor/bössor med mera

 • Om du har en butik eller liknande kanske vi får ställa upp en bössa för insamling av pengar?
 • Kanske en fodertunna för insamling av kattmat?
 • Kan du hjälpa oss med gratis eller rabatterad kattmat, sand mm.?
 • Vi tar också gärna emot varor/produkter som kan säljas eller tjäna som vinster på mässor/utställningar.

Informera om oss

 • Sätta upp informationslappar i din trappuppgång, på arbetsplatsen, på anslagstavlor osv.
 • Nedan kan du ladda ner ett infoblad att skriva ut och sätta på närmaste anslagstavla!
 • Länka till oss på din hemsida, blogg, community mm.
 • Framför allt! Hänvisa alla du känner som funderar på att köpa/adoptera katt eller som kan vara intresserade av att bli akuthem till oss. Att vara akuthem är perfekt för den som funderat på att skaffa katt men är osäker på om han/hon skulle klara det.

Det bästa av allt: ADOPTERA!
När du adopterar så hjälper du inte bara en kisse, du hjälper två!

Jag heter Alva och är en kelen liten kattdam.
Min färg är blåtigré och jag är 6 år gammal (ung).
Jag är en väldigt speciell liten kattdam som behöver komma till ett lugnt hem utan barn, dem är jag väldigt rädd för. Jag vill ha en snäll kattkompis, helst en trygg kille. Visst är jag söt som en liten sockerbit?
Läs mer om mina kompisar på sidan våra katter.

Blog at WordPress.com.