Efterlysningar

Det händer då och då att katter som kommit in till Akutgruppen tyvärr smiter från sina jourhem eller älskade för-alltid hem och behöver efterlysas för att få en chans att komma hem igen.

Obs! Inaktuella efterlysningar så tas bort direkt.

Kan du hjälpa oss att vakta fälla eller har du en id-hund som kan hjälpa oss att söka, eller har du kanske själv en fälla, chipläsare, viltkamera etc. eller andra saker som du tror kan hjälpa oss i sökandet? Kontakta oss via mail eller jourtelefon 0704027612.

Har du en katt som du behöver hjälp med att efterlysa? Skicka din efterlysning, bild och kontaktuppgifter till: webmaster@akutgruppen.com

Läs mer om …

Oj! Katten har smitit!

När din katt sprungit bort

Hittat en katt som du tror är behöver hjälp

Tips om din innekatt smitit!

Glöm inte att lägga upp katterna även på Vilse.nu!


🌟🌟🌟KARIN (fd. LOVISA) ÄR HEMMA IGEN!!!🌟🌟🌟


‼️ Rezzi ‼️

BORTSPRUNGEN KATT – FINNGÅRDSVÄGEN 39, SMEDJEBACKEN I SÖDRA DALARNA

Rezzi försvann från sitt landställe på Finngårdsvägen 39 i Smedjebacken i södra Dalarna strax innan midsommar den 23 juni. Därefter har hon varit spårlöst försvunnen. Rezzi är en blyg kastrerad honkatt 2år, id-chip och registrerd i både DjurId och SVERAK. Rezzi som adopterats från Akutgruppen bor vanligtvis som innekatt i Sundbyberg i Stockholm tillsammans med hennes syster men båda är vana att gå ute fritt under somrarna på landet – dock har dem aldrig varit borta längre än ett par timmar.

Har du sett Rezzi eller vet du något? Kontakta oss omedelbums tack! Fota/filma gärna för snabb identifiering.

Kenth 0708331133
Mikaela 0707859815

Ps. Någon som kan tipsa om id-hund i området eller har möjlighet att låna ut fälla och/eller viltkamera?


‼️ COEWEN ‼️
BORTSPRUNGEN KATT – BAGARFRUVÄGEN, SKÖNDAL I STOCKHOLM

Den 12/6 smet Coewen ut från jourhem. Det här är vår älskade Coewen. Han lyckades tyvärr komma ut genom en innätad uteplats hos jourhem på Bagarfruvägen 84 i Sköndal i Stockholm den 12 juni. Han är väldigt blyg och litar inte på tvåbeningar fullt ut riktigt än. Coewen är en kastrerad äldre hane som har både id-märkning i örat och id-chip. Han är registrerad hos både SKK (DjurId.se) och SVERAK (id.sverak.se).

Senaste observationen gjordes i måndags av en granne ca 60m från platsen (jourhem) han smet ifrån. ID-hund är kontaktad och inbokat tid för sök inom kort.

Om någon ser honom så ring/sms vårt journummer 0704027612 eller PM:a oss omedelbums snälla!
Fota och filma gärna för snabb identifiering.

Länk till annons på vilse: https://www.vilse.nu/saknade-katter/2021/07/coewen-012209/


‼️ IDAHO ‼️
BORTSPRUNGEN KATT – BADSTRANDSVÄGEN 29, STORA ESSINGEN I STOCKHOLM

17/7 lyckas Idaho smita ut igen. Efter elva dagars läkande, socialisering, massa framsteg sedan sist och vad vi trodde var lite insikt om att det är rätt så skönt och tryggt inne..så visar det sig att vi har fått en utbrytarkung i Idaho. Han har verkligen ansträngt sig för att komma ut (dragit upp en balkongdörr och brutit sig ut genom myggnätet) och har således smitit igen. Vi har nu på morgonen satt ut mat, spårat hemåt med lådsand och varit i det närmaste närområdet och kollat.

Idaho är en kastrerad ung hane ca 1,5 år som har både id-märkning i örat och id-chip. Han är registrerad hos både SKK (DjurId.se) och SVERAK (id.sverak.se).

Om någon ser honom så ring/sms jourhem 0733591900 eller vårt journummer 0704027612 omedelbums snälla!
Fota och filma gärna för snabb identifiering.


‼️ JOHANNA ‼️
BORTSPRUNGEN KATT – STAFFANSTORP I SKÅNE

Den 28/6 smitit från stödhem i Staffanstorp
Försök med infångning via fälla , öppen dörr, sandspår etc har skett och pågår. Visar sig i trädgården varje kväll så gott hopp finns till fångst. Johanna är en fertil hona med id-chip. Hon är registrerad hos både SKK (DjurId.se) och SVERAK (id.sverak.se).

Om någon ser henne så ring/sms vårt journummer 0704027612 omedelbums snälla!
Fota och filma gärna för snabb identifiering.


‼️ ISABELL ‼️
BORTSPRUNGEN KATT – ÖREBRO

Isabell – norsk skogskatt – 16 år. Försvann från Örebro midsommarhelgen. ID – märkt med H7676.
Hör av er om ni vet något kring detta.
Mvh Eva Jaarola – 0725172217