fbpx

Jackie (adopterad)

Jackie född 6 november 2015
Jackie är en tam hona
Päls: Svart

Jackie har försäkringsfadder

Jackie och Murran inkom till Akutgruppen efter att ha varit stallkatter. Det visade sig att katterna inte vågade vara i stallet utan sprang ut i skogen för att gömma sig. De blev infångade och finns nu i tryggheten i jourhem.
Jackie älskar att ligga på klösträdet vid fönstret i vardagsrummet och sover djupt där trots att jourmatte sitter helt nära. Blötmat är väldigt gott, liksom fiskolja. Jackie har redan ätit godis från jourmattes hand så de är nog glada att vara inne igen. Både Jackie och Murran behöver ett lugnt hem med kanske äldre barn. Inga hundar.
Uppdatering 2020-10-24
Jackie och kompisen Murran bytte jourhem i början av månaden och bägge har gjort små men fina framsteg. Numera sover Jackie på soffan samtidigt som jourmatte suttit där och hon ligger gärna och dåsar på en köksstol – när hon inte busar men kompisen Murran såklart!
Uppdatering 2020-11-25
De älskar att sova tätt ihop och Murran har till och med sovit tillsammans med mig i sängen ett tag på natten.
De är båda väldigt nyfikna av sig och tittar ibland på mig när jag sitter och äter. Om de har tur kan de ju få smaka..
De älskar att busa tillsammans och jagar ofta varandra från vardagsrummet och in i sovrummet. 
De är båda två väldigt vackra och fina tjejer, även om Murran är mer social och gillar att mysa och Jackie håller sig mer undan mig och visar inga tecken på att vilja bli klappad. De älskar att ha varandra för att leka och sova.
Jackie håller sig mer för sig själv men älskar samtidigt att få godis av mig. Hon har sin favoritplats på en matsalsstol där hon kan sova ifred och samtidigt ha koll på läget. När hon inte sover leker hon gärna med Murran och flyger på leksakerna som ligger på vardagsrumsmattan.

Jackie och Murran flyttar tillsammans.


Jackie i förra jourhemmet

Nattlig lek!

Blog at WordPress.com.