Murran

Murran född 5 november 2016
Murran är en tam hona
Päls: Svart

Murran inkom till Akutgruppen tillsammans med Jacki efter att ha varit stallkatter. Det visade sig att katterna inte vågade vara i stallet utan sprang ut i skogen för att gömma sig. De blev infångade och finns nu i tryggheten i jourhem.
Murran är en riktigt rolig katt – hon sover mest om dagarna, men framåt kvällen och natten blir det fart minsann! Då attackerar hon strumpor som ligger på golvet med full kraft och springer så fort hon kan genom lägenheten! Då glömmer hon att hon egentligen är ganska försiktig av sig. Hon har gjort stora, stora framsteg på senaste tiden och smyger upp på bordet framför jourmatte och nosar på tallriken, men bara så länge jourmatte låtsas som att hon inget ser. Hon sover gärna i mattes säng – tills matte ska krypa ner förstås, då blir det bråttom iväg!
De söker ett lugnt och tryggt hem. Inga barn och inga hundar.
Murran och Jackie flyttar tillsammans.

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Murrans dagbok

Datum: 2019-04-03 Stirrar på jourmatte
Murran kommer fram till jourmattes säng och stirrar på henne. När Jourmatte reser sig och går upp springer Murran direkt till sängen och lägger sig. 

Datum: 2019-03-18 Murran
har börjat ta för sig mer. Hon vill leka med bollar. Hon tycker om att ligga på sin ställning.

Datum: 2019-03-07 Murran och Jackie
har flyttat in i sovrummet nu och jourmatte sover i soffan.

Datum: 2019-02-18 Murran
Murran har blivit mer framåt och vill leka mer. Hon ligger bredvid Jackie när Jackie varit borta och kommer tillbaka.

Datum: 2019-01-19 Mani-Pedi?!
Idag kom två människor och klippte mina klor! Utan att fråga! Jag har ju sparat dem jättelänge och så bara klippte de av dem, oerhört fräckt! Först föste de in mig i en transportbur, sedan lindade de in mig i en filt och så bara klippte de mina långa, fina naglar. 😦 Fy sjutton säger jag bara! Och detta betalar tydligen en del människor pengar för som om det vore nåt slags spabehandling. Nej tack, säger jag, jag kan ta hand om mina naglar själv!

Datum: 2019-01-13 Murran
går sakta framåt. Vår volontär har besökt Murran och klappat henne.