Kallelse till årsmöte 2022

Till alla medlemmar!

Alla medlemmar i Akutgruppen hälsas varmt välkomna till årsmöte lördagen den 26 mars kl. 13:00. Årsmötet kommer att hållas digitalt och separat möteslänk samt möteshandlingar skickas ut till alla som anmäler sig. Möteshandlingarna kommer även att skickas ut till alla medlemmar senast två veckor innan mötet.

Anmälan skickas till: anette@akutgruppen.com

Kom ihåg! Medlemsavgiften för 2022 ska vara föreningen tillhanda senast den 25 mars kl 13:00 för att få rösträtt på årsmötet. Medlemsavgiften på 200kr betalas till något av nedan alternativ. Märk betalningen med ”Medlemsavgift”. Är du ny medlem så behöver du även skicka ett mail med ditt namn, adress, telefon och e-post till: anette@akutgruppen.com. Glöm inte betala i god tid innan årsmötet, annars är det risk att inbetalningen inte syns i tid.

Hoppas att vi ses även om det i år också är digitalt.

//Akutgruppens styrelse

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.