fbpx

Nytt samarbetsavtal – Hundslottet

Hundslottet är återförsäljare i Sverige till de populära produkterna från Raizup Pet, Farm Food m.m. Här hittar du viktiga produkter för uppfödare, hund- eller kattägare. Hundslottet erbjuder även hjälp och vägledning för uppfödare och hundägare, stödmatning, pälsvård, kloklipp, tandskötsel m.m. samt fotografering. Besök vår hemsida hundslottet.se och följ oss gärna på sociala medier; Facebook, Instagram och Youtube.

Vi kan idag stolt berätta att vi inlett ett nytt samarbetsavtal med Hundslottet. Hundslottet är bland annat återförsäljare i Sverige till de populära produkterna från Raizup Pet, Farm Food m.m. och har det mesta som krävs för att kunna ta hand om alla dräktiga, kullar och kattungar som kommer in till oss. Tack vare snabb service och stort utbud av livsviktiga produkter så har Hundslottet hjälpt oss att hjälpa katter i nöd. I deras webbshop finns produkter för både uppfödare, hund- och kattägare. 🐕🐈‍⬛🐩🐈

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.