fbpx

Misan bloggar

Hej alla mina vänner!
Det var länge sedan jag bloggade nu.
Så nu har jag mycket viktigt att berätta. Jag har övat mycket på att skriva och är jätteduktig på det nu! Så… vem tror ni det är som sköter hemsidan på egen tass nu? Jag bara frågar, vem tror ni? Just det, ni gissade rätt!
Sedan flyttade en ny tjej, Tove, in till mig. Och ni som känner mig vet hur mycket jag tycker om att vara MAMMA och ta hand om andra kissar. Jag längtar så efter ett för-alltid-hem tillsammans med någon som jag får pyssla om. Som nu, Tove, hon var liten och rädd, så jag gullar med henne så hon börjar redan känna sig trygg. Man ska vara flera det är underbart! Och vi fick en rolig leksak!
Den skulle ni prova! Ta hand om er – vi hörs! Puss från Misan!

Ett svar till ”Misan bloggar”

  1. Ser ut att vara uppskattat :) fin kisse

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.