Misan bloggar

Hej alla mina vänner!
Det var länge sedan jag bloggade nu.
Så nu har jag mycket viktigt att berätta. Jag har övat mycket på att skriva och är jätteduktig på det nu! Så… vem tror ni det är som sköter hemsidan på egen tass nu? Jag bara frågar, vem tror ni? Just det, ni gissade rätt!
Sedan flyttade en ny tjej, Tove, in till mig. Och ni som känner mig vet hur mycket jag tycker om att vara MAMMA och ta hand om andra kissar. Jag längtar så efter ett för-alltid-hem tillsammans med någon som jag får pyssla om. Som nu, Tove, hon var liten och rädd, så jag gullar med henne så hon börjar redan känna sig trygg. Man ska vara flera det är underbart! Och vi fick en rolig leksak!
Den skulle ni prova! Ta hand om er – vi hörs! Puss från Misan!

En reaktion till “Misan bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s