fbpx

Misan bloggar

Hej!

Misan här! Jag har övat och blivit riktigt duktig att att trycka med ena framtassen på olika knappar. Tangentbord kallar visst ni tvåbeningar det. Själv tycker jag att det inte låter proffsigt, knapp låter mer korrekt. Förra gången berättade jag att jag är ensamstående mamma till en hel rad små gullungar. Min gamla familj minns jag inte, kanske har jag aldrig haft någon. Det finns en snäll man på den orten som gav oss mat så vi överlevde.

Vi katter i Akutgruppen bor ju i något som heter jourhem. Då blir man van vid er tvåbeningar, och upptäcker att en del av er kan man lita på! Som i vårt jourhem.

Som bloggkatt är man lite typ en chef. Det är alltså jag som håller kontakt med de andra katterna och lyssnar så allt är bra. Vi får ju också gå till doktorn som gör så att vi inte får fler bebisar.

Nyligen var Britta och Elsa och gjorde sådant. 😾 Och Lennart och Saska ska till tandläkaren. 🤔 Och vem tror ni det är som beställer tider och håller reda på det…? Jag säger bara det, vem tror ni? Jag berättar mer nästa gång! Titta på bilder på mig, jag önskar verkligen ett hem tillsammans med någon! Kram från Misan! 😽

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.