fbpx

Månadens katt mars 2019 – Agnes

Agnes är en försiktig katt med integritet som behöver tid på sig innan hon bestämmer sig för att lita på någon. När hon väl känner sig trygg vill hon gärna vara så nära som möjligt, hon kryper gärna upp i knät och sover ofta på jourhusses mage. Numera får man klappa henne, men det sker på hennes villkor, allra bäst tycker hon om att ligga nära men inte bli klappad i så stor utsträckning. Hon pratar en del och möter jourhusse i dörren när han kommer hem.

Agnes leker gärna själv men tycker att det är roligt när fjädervippen kommer fram och hon tycker om att sitta i fönstret och spana ut.  Hon har levt som ensamkatt nu ett par månader och det fungerar bra. Eventuellt skulle hon också trivas ihop med en äldre hane. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.