Misans blogg

HEJ!  Det är jag som är Misan, er nya Bloggkatt! Tilly bor ju i sitt för-alltid-hem nu och har inte tid att blogga så nu har hon lärt mig! Tilly är en jätteduktig lärare!
Jag  då? Jag är en 2-årig ensamstående mamma. Min gamla tvåbeningsfamilj tyckte tydligen inte att jag och mina barn var värda ett hem. 😿 Jag har fyra barn, Coco, Junie, Thelise och Tuffe och så min fosterdotter Mystique. Och hur hade det gått om vi inte fått komma till Akutgruppen tror ni? Inte alls…
Jag är jättekelig och önskar ett eget hem, kanske tillsammans med något av mina barn. Nu har ni fått veta lite om mig och nästa gång får jag berätta lite mer om vad man gör som jourkatt! 😽 Nospussar till er från Misan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s