fbpx

Misans blogg

HEJ!  Det är jag som är Misan, er nya Bloggkatt! Tilly bor ju i sitt för-alltid-hem nu och har inte tid att blogga så nu har hon lärt mig! Tilly är en jätteduktig lärare!
Jag  då? Jag är en 2-årig ensamstående mamma. Min gamla tvåbeningsfamilj tyckte tydligen inte att jag och mina barn var värda ett hem. 😿 Jag har fyra barn, Coco, Junie, Thelise och Tuffe och så min fosterdotter Mystique. Och hur hade det gått om vi inte fått komma till Akutgruppen tror ni? Inte alls…
Jag är jättekelig och önskar ett eget hem, kanske tillsammans med något av mina barn. Nu har ni fått veta lite om mig och nästa gång får jag berätta lite mer om vad man gör som jourkatt! 😽 Nospussar till er från Misan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blog at WordPress.com.