Tillys egen blogg!

Hej! Kommer ni ihåg mig – Tilly? Jag kom till mitt jourhem med mina tre nyfödda bebisar Britta, Elsa och Knutte ända från Skåne. Där var jag hemlös, det skulle bli omöjligt att föda upp mina små. Då kom Akutgruppen! Och fast jag var rädd så gick jag med på att följa med till Stockholm med mina små. I mitt jourhem fick jag massor av näringsrik mat – o vad gott det smakade. Mina barn växte och busade. Jag gosade och gosade. Och tänk – nu har vi alla bra hem. Där får vi vara i trygghet, äta utan att passa så ingen annan tar maten och sova i sängen i våra nya hem.

Här är jag när jag skriver mina blogginlägg i mitt nya hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s