fbpx

Viking ”Lou” (adopterad)

Viking född 2013-08-02
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Bruntigré
Kattkompis: Ja, en som kan busa på lika villkor
Övrigt: Åter till Akutgruppen för omplacering då han ej trivs med deras andra adopterade honkatt.

Adoptionsvillkor

Viking kallas numera för ”Lou” av sitt förra adoptionshem och kommer tillbaka till oss för omplacering då han inte trivs med deras andra katt som också adopterats från Akutgruppen. Viking hittades tillsammans med sin mamma Alice och syskonen Loke, Love, Luna och Vilda på en tomt i Tyresö. Han var bara 3 veckor gammal när han kom in i värmen.

Lou är nog den gulligaste och mysigaste katten jag varit jourhem för. Han vill vara nära och leker och är nyfiken på allt runtomkring. Han är lätt med nya människor som kommer på besök och ligger gärna med och kollar på tv i soffan. Han är i stort behov av sällskap så det måste finnas möjlighet att ge honom det, ofta och mycket. När han vill vara själv är hans gärna i någon mysig hörna eller i en fåtölj i närhetens. Ibland när han sover snarkar han lite som en gammal gubbe, vilket är otroligt gulligt. Den som adopterar Lou får verkligen den finaste katten som kommer förgylla alla dagar!

Viking ”Lou”
2022-11-04

”Lou är 9 år. Född 2013 och har bott hos mig sen 2017. Han är en helt fantastisk katt. Busig och älskar gos och närhet. Vill gärna vara i knät, bli klappad och buffar på en med sitt huvud. Slutar man klappa honom petar han försiktigt på en med tassen tills man fortsätter. Vill sova nära och gärna vara med överallt. Han är världens bästa katt och det finns inte en enda dålig sida med honom förutom att han har svårt att förstå de andra katterna när de inte vill leka.

Jag har två barn som gärna önskar få hälsa på Lou när han flyttat. Det krossar verkligen alla våra hjärtan att han inte kan bo kvar och vi älskar honom så mycket. Han är hela familjens nallebjörn.”

Blog at WordPress.com.