fbpx

Värja af Almnäs (adopterad)

Värja

Värja född 2021-01-01
Kön: Hona
Socialt: Tam, kattvan
Päls: Svart-vit
Kattkompis: Kapten Röde Orm
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Vid en gammal militärförläggning i Södra Stockholm, bland glassplitter och annat skräp larmades om att en katt synts till tillsammans med en några månader gammal unge. Två katter visade sig dock, som så ofta tidigare, vara betydligt fler och ett omfattande arbeta påbörjades för att fånga in hela den lilla kattkolonin.

Uppdatering 2023-02-22

Både Värja och Kapten Röde-Orm är söta små krabater som älskar att bli ompysslade. Höga ljud och klappar är inga problem, men dammsugaren kan vara lite skrämmande ibland. Trots det så springer de inte iväg, de är ju tuffa katter! När vi kommer hem möter de oss vid dörren och vill vara med på allt som händer. De älskar också att träffa nya människor, särskilt om det innebär en extra godbit.

När det kommer till lek är de väldigt försiktiga med människohänder och biter och klöser inte. Röde-Orm har en lustig grej för att få se garderoben – om man visar honom att han får titta in så blir han överlycklig!

VÄRJA är en liten katt med de största ögon du kan tänka dig! Vi har aldrig träffat en katt som är så full av kärlek och ömhet som hon är. Gästerna som har träffat henne kan inte hjälpa att utbrista i hur sööööt hon är! När vi klappar henne eller när vi kommer hem efter att ha varit borta en stund spinner hon högt och mjukt, vilket visar hur mycket hon tycker om att vara nära. Hon är verkligen en riktig pärla som tar väl hand om sin vän Röde Orm som ni kan se lite längre ner på sidan!

Röde Orm & Värja leker 😸😸

Blog at WordPress.com.