fbpx

Figaro (adopterad)

Figaro 2020-08-20
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Brun-tigré
Kattkompis: –
Övrigt: Återtagen pga. allergi.

Adoptionsvillkor

Figaro kom ursprung till oss för omplacering efter att ägaren inte kunde ha honom kvar. Figaro är en supermysig kille, social och kelig. Älskar att leka och vill alltid vara med, är väldigt kontaktsökande men ingen direkt knäkatt. Intelligent och behöver ordentligt med stimulans. Figaro önskar en säker utevistelse, inlgasad-eller innätad balkong eller innättad uteplats.

Uppdatering 230412: Figaro adopterades av sitt jourhem och flyttade “hem”. Tyvärr fick matte plötsligt allergisymtom och har motvilligt flaggat för att Figaro kommer behöva söka ett nytt hem. Nuvarande matte berättar:

Figaro eller Figgis som han heter hos oss är en underbar katt, social, snäll och tålmodig. Min allergi har kommit tillbaka, trodde den hade växt bort, så ledsen över det. Så Figgis behöver ett nytt hem.

Han vill vara med överallt, sitter i fönstren hos mig o önskar att han skulle kunna jaga fåglarna i träden. Väldigt allert och uppmärksam på sin omgivning. Figgis är en stor hane som älskar att leka o busa, en brottningsmatch eller 2 gillar han, vill gärna mäta sina krafter mot matte, går undan när han brottats klart. Älskar också att slappa, trivs han så är han helt avslappnad och ligger men magen i vädret. Det tog ungefär en månad innan Figgis anpassade sig till oss. Då var han helt anpassad till oss. 

Ni får med Figgis älskningsfilt. Figgis kommer bli en favorit i ert hem ♥️

Blog at WordPress.com.