fbpx

Chiyo – Chika af Kristianstads kull (adopterad)

Chiyo

Chiyo född 2022-07-21
Kön: Hona
Socialt: Social, tam, kattvan
Päls: Svart-vit
Kattmamma: Chika
Kullsyskon: Chimon, Chiko, Chiyo, Chiquita
Kattkompis: –
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Chiyo är en förtjusande och ett litet charmtroll. Trots sin blyghet har hon snabbt blivit mer förtrolig med människor och visar allt mer sin keliga och ömsinta sida.

Hon älskar att leka och visar en stor ömhet gentemot jourmattes katter. Hon kan inte låta bli att stryka sig mot dem när de passerar, något som katterna tycker är något märkligt, men charmerande.

Chiyo söker en rolig och vänlig lekkamrat som gärna vill dela lek- och mysstunder med henne. Hon har även börjat uppskatta att bli smekt och kliad, och detta går allra enklast när det är matdags – Chiyo är verkligen en livsnjutare när det kommer till mat.

Hennes nya kvällsrutin inkluderar mysiga stunder i soffan, där Chiyo njuter av att jaga efter leksaker på ett snöre eller leka med sin “pipleksak”. Det är också roligt att se henne springa runt och leka med de andra katterna när de är i stämning för det.

En av Chiyos mest framträdande drag är hennes bedårande ögon; de ser ut som om hon bär eyeliner, vilket ger henne en unik och charmig look.

Blog at WordPress.com.