fbpx

Nacho (adopterad)

Nacho född 2021-05-11
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Cremé
Hälsostatus (besiktning): u.a.
Kattmamma: Embla
Kattkompis: Ja, en lekfull kattkompis.
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Tacoskullen🌮
Kattmamma Embla kommer från Huaröd i södra Sverige. Embla kom tillsammans med flera andra katter från en kattkoloni varpå det visade sig att Embla var dräktig och födde sedan två små härliga tacokillar hos oss i Akutgruppen. Tyvärr vandrade en av killarna över regnbågsbron men lilla Nacho leker för fullt med mamma Embla och fosterpappa Magne.

Jourhem berättar
Dom kom till mig livrädda dom små stackarna. Så dom fick installera sig i badrummet och jag såg inte röken av de då de tillbringade mesta tiden under badkaret så fort jag kom in. Nu de senaste dagarna så kommer Magne fram när det är dags för blötmat och Embla tittar nyfiket men håller sig undan. Dom har en myslåda som jag gjort i ordning och jag ser att de använder den ( full med katthår) och sen har de tagit med sig leksaker in i den. Sen har jag vaknat på natten när jag hör hur de röjer omkring.

Jourhem uppdaterar
Magne som är blyg, vågar sig fram och tar plats i soffan men ”drar ” när man kommer för nära eller när han själv märker att han kommit lite nära en men en otrolig skillnad från när han kom och han bara gömde sig, nu kommer han när det är matdax. Han älskar strumpor och hämtar gärna dessa och och leker med.
Embla är mycket kelig och låter sig bli klappad och myser gärna, hon älskar mat och tar för sig om hon får chansen.
Åh lille Nacho ett busfrö som är överallt där han inte ska vara men även kan komma och lägga sig och mysa bredvid en i soffan.

Embla, Magne och lille Nacho

Blog at WordPress.com.