fbpx

Mikamo och Moela af Hässelby (adopterade)

Mikamo och Moela födda 2021-08-01
Kön: 1 hane, 1 hona
Socialt: Keliga, Tama, Kattvana
Kattmamma: Mika
Kullsyskon: Mikamo, Moela
Hälsostatus (besiktning): u.a.
Kattkompis: Ja, vill bo tillsammans
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Mamma Mika kommer tillsammans med sina två ungar från Hässelby efter att ha fötts utomhus på en tomt och tagits hand om av husägaren.

Mikamo ”Gizmo”
MIkamo är en otroligt gullig liten mammagris. Väldigt mysig kille, som gillar att hänga efter mamma var hon än är. Han är inte lika framåt som syrran när det kommer till höjder och framfart, men brottas eller jagar gärna syrran. Sover gärna nära i soffan eller nära (helst PÅ syrran eller mamma), och när han kommit till ro och litar på dig fullt ut är kli på hakan och huvudet det bästa han vet. Om du råkar somna på soffan har du inomloppet av 5 minuter en kompis som gärna sitter och tvättar dig också. Han och syrran kivas, brottas och har väldigt kul ihop, och han är van vid att Moela styr hans dygnsrytm. För vill hon leka med brorsan, har han inget val hur trött han än är. Mikamo är ett matmonster och letar mat överallt. Han är först vid skålen när mat fylls på, och sist kvar och tvättar alla ytor runtomring OM något hamnat utanför. Han gillar att busa med allt som kan kastas och har en absolut favoritleksak i en gul liten tygstjärna som han gärna bär runt överallt och morrar argt när syrran retas och vill ta den. Kommer med lite tid och kärlek bli en otroligt fin kompis till nån.

Moela ”Stella”
Superhärlig liten katttjej som inte är rädd för något alls. Gillar att sova högt, och ha utsikt från fönstret där hon ofta sitter och filosoferar. MEN, när hon är klar med det är det fullt ös medvetslös. Hon är van vid att klippa klor, bli buren etc men vill gärna ha sin space i vaket tillstånd, men när tröttheten faller på sover hon gärna i närheten men med lite avstånd och tycker om att bli kliad på magen men kan ibland mitt i kelet komma på att det är lite läskigt och dra till mamma. Både hon och hennes bror Mikamo har skött toaletten helt perfekt från dag 1. De sover, leker och bråkar ihop hela dagarna och jag tror båda skulle uppskatta sällskap. Moela pratar gärna med brorsan och mamma och är alltid tydlig med vad hon vill. Hon är en otroligt rolig liten tjej som hela tiden har nya hyss. Mat är inget som hon är särskilt intresserad av utan äter när hon har sällskap av mamma eller brorsan. Om du ska vill ha space i badrummet är detta inte en katt för dig, Moela ÄLSKAR när du duschar och sitter nyfiket utanför och väntar på vattendroppar hon kan jaga. I Moela får man en väldigt social liten spelevink. Där du är, där är också Moela.

Blog at WordPress.com.