fbpx

Madicken och Mattis (adopterade)

Fluffys kull #1 födda 2021-07-05ön
-Madicken & Mattis-
Kön: 1 hona, 1 hane
Socialt: Kelna, tama, kattvana
Hälsostatus (besiktning): u.a.
Kattmamma: Fluffy
Kullsyskon: Madicken, Mattis
Kattkompis: Ja! Vill flytta tillsammans.
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Mattis och Madicken kommer med flera hemlösa katter från ett industriområde i Arlöv, Malmö.

Mattis är röd och Madicken är sköldpadda. Mattis och Madicken är två små busfrön som tyr sig mycket till varandra och ska alltid ligga nästintill på varandra och sova.
De kom även väldigt fort bra överens med min katt som också älskar bus och gos så de skulle fungera att gå ihop med annan/andra snälla katter.

Madicken
Hon är en blyg liten tjej till en början och är lite mer tillbakadragen än brorsan, men tack vare honom har hon långsamt börjat tycka om att bli klappad och ligga nära, på hennes villkor förstås. Hon är även en mycket nyfiken tjej som älskar att sitta i fönstret och spana på allt som rör sig utanför, något hon även tycker om är att stå i soffan och spana in sig själv i spegeln och allt som reflekteras där.
Precis som brorsan är hon alltid nyfiken på vad jourmatte pysslar med och ska alltid ligga någon meter ifrån för att hålla koll på allt som händer här hemma.
Även om Madicken till en början är lite blyg och håller sig undan lite är hon väldigt snäll, de gånger jourmatte lyft upp henne för lite gos har hon aldrig sagt ifrån på ett otrevligt sätt utan bara visar när hon vill bli nedsläppt.
Madicken älskar att leka både med brorsan, jourmatte och är tuff trots att hon är mindre än kattkompisarna hon bor med.

Mattis
Mattis är världens gosigaste lilla kille och är mjuk som en dunboll.
Det tog bara någon dag innan han började hoppa upp i soffan och lägga sig emellan jourmattes ben för att gosa, det skönaste Mattis vet är att ligga på rygg och bli klappad på magen. Han är en fin storebror åt Madicken och har fått henne att bli mer tam och framåt. De båda älskar att leka med sina kattleksaker och favoriten är en råtta.
Mattis är ett riktigt matvrak och vill alltid sitta bredvid i köket när det lagas mat både till jourmatte eller till honom och kompisarna.
Precis som Madicken vill Mattis vara med överallt, på morgonen när jourmatte står och fixar sig i badrummet ska han självklart ligga i handfatet och spinna högt som en lejon eller ligga och busa med jourmattes saker.
Han är snäll att ta upp och är en väldigt lugn och gosig misse (dock gillar han att busa med jourmatte och brukar bita och dra av strumporna eller jaga jourmattes ben när hon går)

Blog at WordPress.com.