fbpx

Lillen (adopterad)

Lillen född 2019-01-01
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Grå-tigré
Hälsostatus: u.a.
Kattkompis: Ja, om jättesnäll
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Lillen kommer från en koloni i Borrby, Österlen i södra Skåne där det bodde alldeles för många katter. Han var där låg i rang och blev mobbad av de andra katterna😿

Lillen älskar att prata och bli klappad och kelad med! Han älskar även att leka, gärna med en kattkompis men fungerar även ensam om tid och engagemang finns hos familjen. Han vill ha någon att leka med och gärna lite yta att springa på. Han älskar att leka! Gärna en snäll och lagom busig kattkompis i passande ålder, han har bott med lite olika kattkompisar i tidigare jourhem och han är van vid andra katter i olika åldrar. Lillen är väldigt matglad och har lätt att lägga på sig vikt så man får motionera honom med lekar.

Nya jourhemmet uppdaterar 20211119
Lillen har inte bajsat fel i sängen på flera veckor nu trots färre lådor så förmodligen var det någon form av protestbeteende, kanske för att han hade ont i magen? Han är en smart och pratig kisse som säger till när han vill nåt. Han har utvecklats väldigt mycket på kort tid – numera är han ett litet gosmonster! Han kommer försynt och jamar när han vill ha uppmärksamhet, med svansen i vädret. Fortfarande lite blyg ibland och vill inte bli upplyft (läskigt!) men han är fantastiskt fin och rar! Fåtöljen och soffan är favoriter att ligga och sova. Viktnedgången går långsamt framåt, han äter sitt foder och de andra katternas foder också så vi använder en matskål med chipläsare och han lärde sig den med en gång. Samma med intelligensleksaker för torrfoder (här en äggkartong). Han patrullerar hemmet varje dag. I tidigare jourhem har han legat på balkongen under sommaren men här har han varit på innätade altanen ett par gånger, annars står han mest och kikar ut.

Lillen är en väldigt söt kille med största hjärtat som bara vill bli älskad för den han är ❤️

Blog at WordPress.com.