fbpx

Freddy 4 (adopterad)

Freddy 4 2021-09-19
Kön: Hane
Socialt: Tam, kattvan
Päls: Svarttigré-vit
Kattkompis: Teddy 5
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Teddy och Freddy kommer från Skåne som moderlösa kattungar.

Vi är två bröder från Skåne. Vi älskar att leka och har mycket energi, men vi gillar också att gosa ihop oss för att sova under jourmattes säng. Vi älskar att leka med fjäderleksaken, det är vår favoritleksak. Även fast vi har så mycket gemensamt så är våra personligheter från två olika världar.

Tycker om att ligga i fönstret, spana på fåglar, människor mm. Försiktigt nyfiken på saker, väldigt spännande med isbit i vattnet. Han är inte lika mycket för leksaker, men interagerar och leker gärna med Teddy. Tycker om att gömma sig under leken, under en filt eller bakom gardinen.

Jag, Freddy är den modige, jag gillar att utforska alla vinklar och vrår i huset och accepterar till och med när människan klappar mig under matningstiden!

Min bror, Teddy, följer mig när han väl har säkrat området. Han älskar att ligga ner och sträcka på sig men luras inte av det, han kan bli galnare och knäppare än mig till och med (särskilt när det gäller fjäderleksaken!). För tillfället är han lite försiktig när det gäller människor. Men med mycket tålamod är jag säker att vi båda kan bli goda vänner med vår framtida människa!

Blog at WordPress.com.