fbpx

Brown Sugar af Södertälje (adopterad)

Brown Sugar född 2019-01-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Bruntigré
Kattungar: Pellets, Leca, Mylla, Aska, Engla🕊, Gabriel🕊
Kattkompis: Nej
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Mamma Brown Sugar kommer från en koloni i Södertälje och var dräktig när hon fångades in. Hon födde sedan sex bedårande små kattungar men tyvärr så hade hon dåligt med mjölk och två av kattungarna överlevde inte så hon och dem fyra kvarvarande ungarna fick flytta hem till en annan nybliven kattmamma från samma kolonis jourhem och ta hjälp av henne tills mjölken kom igång. Nu är alla fyra hennes ungar pigga, friska och busiga små gosmonster och har redan flyttat till sina nya hem – precis som Brown Sugar också hoppas få göra snart.

Brown är en stilig tjej med fantastiskt personlighet. Hon älskar uppmärksamhet och vill helst vara i centrum hela tiden. Spinner högt för det mesta och ställer sig på bakbenen och sträcker sig mot en när hon vill att man ska klappa. Älskar att busa och behöver mycket aktivering. Vi tror att hon skulle funka som ensamkatt eller tillsammans med en kompis som inte är för mesig och inte har något emot att någon annan stjäl rampljuset.

Vi tror inte att Brown ska bo med små barn då hon ibland bits och slår efter ens ben om hon inte vill att man ska lämna en. Hon har aldrig bitit eller rivit någon av oss på ett ilsket sätt, hon är lätthanterad när man till exempel ska ta henne till veterinären och väldigt snäll.

Blog at WordPress.com.