fbpx

Tore (adopterad)

Tore född 2018-07-01
Kön: Hane
Socialt: Kelen, Tam
Päls: Svart, semi-långhårig
Övrigt: Vill vara ensamkatt!

Adoptionsvillkor

Tore kom till föreningen när han var cirka 8 månader gammal. Hittades i Norrtälje trakten där han sprungit runt under vintern. Han uppmärksammades av en äldre dam som larmade. Tore hade en lös avbruten tand och han har fått vård för det. Snäll katt som man får klappa och puffar lite men rädd om man reser sig. Gillar att leka med bollar. Tore adopterades under 2019 men återkommer nu till föreningen då det inte fungerar i nya hemmet på grund av att han är lite för busig med hemmets katter.

Tore är en otroligt social katt som gärna vill vara allas kompis. Han är dock inte blyg utan väldigt nyfiken och framåt och går gärna fram till alla för att nosa på dem och hälsa på dem genom att smyga sitt huvud mot deras. Eftersom han är bara 3 år så är han väldigt busig och lekfull, han älskar att brottas. Han är snäll och trygg i sig själv och kan säga ifrån om det behövs, men det gör det sällan.

Lilla busfrön Tore, söker ett nytt hem utan andra katter, barn eller hundar. Han är en snäll, kelig och lekfull hane som älskar att mysa i soffan eller på balkongen. Han vill vara innekatt men gärna med trygg utevistelse på en innätad balkong eller rastgård, då han älskar att vara där. Han är semi-långhårig och uppskattar att bli borstad regelbundet.


Blog at WordPress.com.