Tingeling 2 (adopterad)

Tingeling född 2009-08-17
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart med en liten vit medaljong på bröstet
Hälsostatus: u.a.
Kattkompis: Nej, vill vara ensamkatt
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Tingeling är 12 år. Hon lyckades olyckligtvis smita från sin transport bur när hon var bara 3 år gammal och sedan dess har hon varit försvunnen tills man nu hittade henne …. Men vad hon under de 9 åren på vift varit eller förhoppningsvis bott vet ingen och vi vet heller så gott som inget om vad som hänt henne. När hon hittades kunde man även hitta ägaren som blev överlycklig men som tyvärr inte hade möjlighet att behålla henne pga. ändrad familjesituation och bad därför oss om hjälp att omplacera henne.

Tingeling vill ha ett hem med lite lugn och ro, där hon bara kan få vara den drottning hon är utan andra katter, och helst i ett hem där någon är mycket hemma och kan ge henne den uppmärksamhet och kärlek och förtjänar och vill ha ❤️

Jourhem berättar
När Tingeling kom hem till oss kröp hon under soffan och tryckte i en vecka innan hon började närma sig oss.
Nu är hon världens mest kelig och kärleksfull katt. Går på lådan som hon ska, klöser inte på möbler, är lugn och väldigt lättsam.
Vi vill inget annat än att behålla denna fantastiska lilla kärvänliga varelse, men tror inte det blir bäst verken för henne eller våra 3 katter.