fbpx

Noir (adopterad)

Noir född 2019-11-08
Noir är en tam hane
Päls: Svart med liten vit spegel

De hemlösa katterna samlades vid ett Sockerbruk. (De var runt 10 katter där varav 2 dräktiga och 2 mindre kattungar.)
De bodde vid en bostad till en byggarbetsplats där det bor utländska arbetare som ibland kunde slänga åt dem någon matrest.

Blanco o Noir kanske var vänner innan eller så träffades de på Sockerbruket.
Nu när de äntligen fått komma in i värme och trygghet och rest tillsammans till Stockholm så är de iaf de allra bästa vänner och känner en otrolig trygghet i varann.

Blanco är ca 3 år gammal, ganska lugn och stadig katt. Tycker mycket om att ligga i fönstret och titta ut eller sova. Kan bli skygg om man rör sig snabbt eller kommer gåendes direkt mot honom. Tycker om att bli klappad särskilt innan matdags eller på kvällen.

Noir (1 år) är mer nyfiken av sig och sitter gärna med och kikar vad man har för sig. Han är lekfull och är den som har varit mer modig av sig och varit ett bra stöd för att få Blanco lite mer framåt. Noir är blyg för klappar och där har Blanco istället varit den som visat att det är gosigt att bli klappad :). En väldigt mjuk och fin kille!

Uppdatering 2020-11-25
Efter lite turer till veterinären så är katterna tillbaka till att socialiseras här i hemmet 🙂. Speciellt på kvällarna så blir båda katterna väldigt gosiga och då hoppar de upp i fönstret bredvid soffan och spinner och trampar. Då får man mer än gärna klappa, gosa och klia dem. När man vaknar hälsar de godmorgon och även då är det goskalas innan frukost ❤️. 
På dagarna sover de mest, eventuellt är Noir framme och leker lite på morgonkvisten. De har lärt sig att man klöser på klösbrädan och inte soffan, vilket är väldigt skönt 🙂. Dem är väldigt tillgivna varandra och särskilt Noir är ett riktigt gosetroll som gärna buffar in sig i Blancos mage och vill vara nära nära. De är lite skygga fortfarande, då och då gömmer de sig under sängen, beror lite på tid på dygnet och vad som sker. Att få in dem i bur är en utmaning (särskilt Noir) medan Blanco är lite lättare.

Blanco och Noir vill flytta tillsammans till sitt för alltid hem.


Blog at WordPress.com.