fbpx

Murran (adopterad)

Murran född 5 november 2016
Murran är en tam hona
Päls: Svart

Murran har försäkringsfadder,

Murran inkom till Akutgruppen tillsammans med Jackie efter att ha varit stallkatter. Det visade sig att katterna inte vågade vara i stallet utan sprang ut i skogen för att gömma sig. De blev infångade och finns nu i tryggheten i jourhem.
Murran är en riktigt rolig katt – hon sover mest om dagarna, men framåt kvällen och natten blir det fart minsann! Då attackerar hon strumpor som ligger på golvet med full kraft och springer så fort hon kan genom lägenheten! Då glömmer hon att hon egentligen är ganska försiktig av sig. Hon har gjort stora, stora framsteg på senaste tiden och smyger upp på bordet framför jourmatte och nosar på tallriken, men bara så länge jourmatte låtsas som att hon inget ser. Hon sover gärna i mattes säng – tills matte ska krypa ner förstås, då blir det bråttom iväg!
De söker ett lugnt och tryggt hem. Inga barn och inga hundar.
Uppdatering 2020-10-24
Murran och Jackie flyttade till ett nytt jourhem i början av månaden. I det nya jourhemmet har Murran, eller “Murre” som hon kallas, gjort små men fina framsteg. Hon är ju egentligen en försiktig tjej men blev snabbt nyfiken på nya jourmatte och ville mysa lite även om hon i början var avvaktande och drog bort kroppen. Numera är Murran mycket tryggare och jourmatte kan till och med klappa henne.
Uppdatering 2020-11-25
De älskar att sova tätt ihop och Murran har till och med sovit tillsammans med mig i sängen ett tag på natten.
De är båda väldigt nyfikna av sig och tittar ibland på mig när jag sitter och äter. Om de har tur kan de ju få smaka..
De älskar att busa tillsammans och jagar ofta varandra från vardagsrummet och in i sovrummet. 
De är båda två väldigt vackra och fina tjejer, även om Murran är mer social och gillar att mysa och Jackie håller sig mer undan mig och visar inga tecken på att vilja bli klappad. De älskar att ha varandra för att leka och sova.
Murran älskar att mysa och bli kliad på hakan. När jag har varit borta under dagen och kommer hem på kvällen ligger tjejerna oftast och sover tillsammans på min säng, men det tar inte lång tid innan Murran kommer till mig och stryker sig mot mina ben och vill mysa. 
Murran älskar sina färgglada små bollar, de kan hon springa efter hur mycket som helst! Dock har alla fastnat under soffan nu så jag når de inte.. då passar prasselbollar och färgglada möss lika bra att jaga och bita i.
Murran och Jackie flyttar tillsammans.


Murran och jourmatte gosar
Lek med kompisen Jackie

Murran i förra jourhemmet:

Blog at WordPress.com.