fbpx

Lyon (adopterad)

Lyon född 2021-05-23
Kön: Hane
Socialt: Kelen, Tam, Kattvan
Päls: Röd-tigré med vitt
Hälsostatus (besiktning): u.a.
Kattmamma: Ragna
Kullsyskon: Ajax, Juventus
Kattkompis: Ja
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Fotbollskullen⚽️
Kattmamma Ragna kommer från en kattkoloni i Huaröd i södra Sverige. Ragna kom tillsammans med sin, vad vi misstänker mamma Yrsa, syster Tova och flera andra katter från samma koloni. När Ragna kom till oss så visade det sig att hon, som var bara barnet själv, var dräktig och födde sedan tre små härliga killar hos oss i Akutgruppen.

Lyon
Fotbollskullens minsting är Lyon och verkar vara den som är mest bunden vid sin mamma. Sover gärna och länge. Lekfull och jättesöt men kanske inte riktigt lika framåt eller orädd som de övriga två. Är den av ungarna som mest accepterar att bli buren.

Uppdatering 2021-08-22
Lyon blir en alltmer framåt katt. Han är väldigt nyfiken och särskilt intresserad av vatten! :) Han är tydlig med när han tycker att det är dags för morgonens eller kvällens ranson av våtfoder och jamar då jättegulligt.

Nu har ett par veckor gått sen mamma Ragna flyttade ifrån ungarna till sin nya familj. Lyon har sen dess blivit lite mer kelig och lägger sig gärna nära i soffan och blir klappad. Bröderna Bus är fulla av upptåg och följer en gärna runt i lägenheten för att se vad man hittar på. De har fått en ny leksak, en mus som hänger i ett snöre i dörrkarmen som de uppskattar mycket. De har fått en sprattelfisk också som de gärna tittar på men den är lite läskig samtidigt.

Juventus, Ajax, Lyon
Lyon & Juventus
Fotbollskullen f.2021-05-23 ⚽️

Blog at WordPress.com.