fbpx

Kodiak (adopterad)

Kodiak född 2021-05-21
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Röd-tigré med vitt
Hälsostatus (besiktning): u.a.
Kattmamma: Björna
Kullsyskon: Panda, Grizzly, Koala
Kattkompis: Koala
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Björnligan🐻
Kattmamma Björna kommer från en kattkoloni i Huaröd i södra Sverige. Björna som kom tillsammans med flera andra katter från samma koloni visade sig var dräktig och födde sedan fyra små härliga björnungar hos oss i Akutgruppen.

Kodiak
Kodiak är en liten tuff bamse. Han ser ju pga sin ögonform alltid lite skeptisk ut. Men det återspeglar inte alls hans personlighet. Han är modig, påhittig och ganska “rejäl” i sitt sätt att vara. Älskar att busa ganska hårdhänt med sina syskon, men ofta på ett sätt som visar att han kanske inte förstår hur stark han är eller hur vassa hans klor är. Han är en gobit som älskar att krypa in under tröjan och sova. Kodiak vill flytta med sin syster och bästis Koala.

Jourhemmet berättar: Kodiak är en sällskaplig och trevlig liten kille, mot både tvåbenta och andra katter. Han har alltid varit nyfiken men nu har kroppen äntligen börjat växa ifatt viljan. Att kopiera jourhemmets vuxna katter är en favorit och han kan nu klättra upp på hyllor och skåp efter dem istället för att bara stå nedanför och jama avundsjukt. Nu har han blivit så stor att han ofta tar sig ner själv också! Kattluckan har han också listat ut hur den fungerar så han går gärna ut på den innätade uteplatsen då och då. Får han inte gå ut, ja då jamas det. Högt! Han är ett litet busfenomen på fyra ben och oemotståndligt mjuk päls. Mat är det godaste han vet, han har lärt sig att den brukar stå i kylskåpet och han skuttar kvickt upp bland hyllorna om man inte passar sig. Det är mycket vilja i den här söta killen, som fortfarande är så liten men samtidigt så stor.

När man kommer på besök 🥰
På väg till veterinären 🚗💨
Lite bus i väntan på veterinären 😺

Blog at WordPress.com.