fbpx

Kim (adopterad)

Kim kommer från södra Sverige där hon gått hemlös med sin mamma Ingrid Marie sina syskon Topaz, Melba och Samo. Det var på håret att hela den kattfamiljen sköts av en kommunjägare. Familjen går under namnet “Äppelkullen”. Väl i trygghet åt alla kissarna som små hästar så fort torrfodret ställdes fram, så hungriga var de. Vips, så var allt uppätet! Det är tydligt att de fått gå perioder utan mat eftersom de hetsäter lite.

Nu är letar Kim efter sitt eget för alltid-hem, antingen tillsammans med ett av sina syskon eller i ett hem där det redan bor en snäll katt som kan lära henne alla regler som en huskatt måste kunna.

Jourhemmet skriver:
Kim är ett litet busfrö och en riktig upptäckare. Hon var blyg och rädd i början och sa ifrån genom små kattslag med tassen. Sen tog nyfikenheten över och hon följer efter en och vill vara med på vad som händer, om än med lite avstånd emellan. Hon älskar att utforska och är alltid på jakt efter nya spännande vrår och utrymmen att kolla in. Hon älskar även bus och lek. Antingen med syrran Samo, mjuka bollar, ridspöt eller fjädervippan. Favoritsysselsättning är att fånga godis som kastas så hon får springa och hämta sin belöning. Hon kan också komma fram och äta ur handen men leker helst apport med godiset (torrfoder). Händer är fortfarande lite läskiga men hon kan överraska sig själv med att tycka det är mysigt att få kli bakom örat om handen inte syns 😉 Både hon och syrran Samo gillar att komma upp i sängen på kvällarna och kommer ibland nära och somnar en stund.

Blog at WordPress.com.