fbpx

Gustav ”Simba” – Kattfamiljen (adopterad)

Gustav född 2020-06-23
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Cremé med vitt, semi-långhår
Kattungar: Sam
Kattkompis: Hanna
Övrigt: Om Kattfamiljen

Adoptionsvillkor

”Kattfamiljen” från Uppsala kom till oss som omplacering efter ett nödrop om hjälp från en man som inte kunde ha kvar dem då han var på väg att bli vräkt. Pappa Gustav hade dessutom ramlat ner från balkongen precis innan och lyckats bryta några ben på framtassarna som gamla ägaren inte hade råd att bekosta veterinärvård för. Och självklart tog vi med öppen famn emot dem alla och pappa Gustav får nu den vård han behöver och har påbörjat sin resa mot att bli läkt i tassarna igen!

Härliga Gustav. Han är en väldigt framåtgående katt som gärna kommer fram och hälsar när främmande är på besök. Han är en riktig sjusovare som kan ligga hela dagen och snooza.
Gustav är kelig och vill ofta ligga i knät och gosa. Medan Hanna är mer lekfull och gillar att spana på småkryp genom fönstret. Gustav vill fortsätta bo med Hanna och därför letar dem efter ett nytt hem tillsammans.

Gustav och Hanna är paret som älskar att gosa, leka och titta på tvättmaskinen när den är igång. Gustav gillar hoppa upp på höjder så han kan se ut, helst på fönsterbleck eller skåp, lådor, garderober och dylikt. Hanna gillar att gosa mycket, hoppar gärna upp i soffan och håller sällskap. Hon är nyfiken, lekfull och går gärna på upptäcksfärd. Badkar och handfat tycker båda är både kul och härligt för att hoppa in i ( dock utan vatten) och dricka från ibland. Båda är lite rädda för dammsugaren, men inte så mycket annat. Helt enkelt ett otroligt mysigt par som alla kattälskare skulle vara glada över att ha i sitt hem!

Blog at WordPress.com.