fbpx

Felicia af Simrishamn (adopterad)

Felicia född 2017-01-01
Felicia är en tam kelen hona
Päls: Grå och vit

Adoptionsvillkor

Felicia är en varm, matglad, pratande och social katt som älskar att ligga på rygg och bli kliad under hakan. Hon är alltid redo att busa med hennes favoritmus, och hon kan vakna ur den djupaste sömnen så fort hon hör att man häller upp mat i hennes skål. Man blir mött i dörren av henne när man kommer hem, och hon slänger sig på rygg för att välkomna en!

När hon inte ligger och sover på rygg i sängen så vill hon bli klappad, gärna struken längst med kinden eller kliad i nacken. Hon kan säga ifrån om man klappar henne för hårt över ryggen eller när hon har fått nog med gos. Hon kräver att man lär känna hennes språk, och respekterar hennes gränser, därför rekommenderar vi att man inte adopterar henne om det finns småbarn i huset.

Att få henne klösa på klösträdet kräver lite övning med godis och leksaker, hon är halvvägs dit! Hon älskar att sova längst med en på natten, och hennes lätta snarkningar är den bästa sömnmedicinen.

Jourhemmet skriver: “Man kan inte önska sig en bättre katt än Felicia – hon är rolig och nästan som en liten människa. Ibland överraskar hon en genom att stå på bakbenen för att lättare kika på fåglarna utanför fönstret! Varenda person som träffat henne faller pladask”.

Nu söker Felicia efter sitt eget för alltid-hem. Hon är van vid andra katter.

Blog at WordPress.com.