fbpx

Brummelisa (adopterad)

Brummelisa född 1 juni 2019
Brummelisa är en tam hona
Päls: Brunmönstrad tigré

Den pratglada och duktiga mammakatten, Brummelisa är en väldigt ung hona som gick hemlös på en camping och utsatt för övergrepp. “Brummis” är matglad och väldigt kelig. Jourhemmet kan lyfta henne utan problem och klipper klor utan större protester, hon är jättesnäll och det är uppenbart att hon haft ett hem för inte så länge sedan. Brummelisa var dräktig och födde fyra ungar i jourhemmet Brum, Bamse, Billy Boy och Burre.

Brummelisa är social med andra katter så länge de inte kommer nära hennes ungar. Eftersom hon aktivt söker sig till jourhemmets andra katter så fort hon kommer loss från ungarna en stund så vill hon ha en snäll kattkompis i sitt nya hem.
Hon är väldigt pratig och pratar extra mycket när maten är slut eller lådorna behöver rensas. När lådan har rensats kan hon gå och krafsa där som för att ”kontrollera” att man gjort ett tillfredsställande jobb.
Uppdatering 200908
Brummelisa verkar trivas bra med de andra katterna, är mycket lugnare och det händer ibland att hon lämnar ungarna med nån av de andra katterna och går iväg… Hon leker mycket mer nu än tidigare både med ungarna och med leksaker, hon är jätteduktig på att hoppa och jagar gärna leksaker i snöre!
Brummelisa behöver ett hem i en familj med lite större barn så hon får mycket uppmärksamhet, och en eller två lugna och sociala katter. Ej små barn, ej hund.


Blog at WordPress.com.