fbpx

Alfrida (adopterad)

Alfrida född 1 juli 2018
Alfrida är en tam hona
Päls: Svart med vitt

Adoptionsvillkor

Alfrida är van vid andra katter. Alfrida kommer, tillsammans med Baltsar, Signe, Alfrida, Cassie, Tessie och Augusta, från en kattkoloni i Skåne. Katterna kom till Stockholm den 7 januari och omhändertogs av Akutgruppen. Alfrida vägde 3,2 kg när hon kom.

Alfrida är en nyfiken och busig kattdam som behöver bo med en social och trygg katt. Alfrida har gjort stora framsteg i jourhemmet. Hon vill gärna vara med jourmatte och tyr sig mycket till kompisen Agnes som hon gärna ligger och myser med. Gillar musleksaken bäst.

Hon fick ett hem med Agnes men de båda kom tillbaka på grund av ändrade familjeomständigheter. Nu söker de nytt efter lyckan och ett eget för alltid-hem!

Uppdatering 200411
Alfrida skulle även passa som ensamkatt. Hon är en busig katt och leker både själv och med mig. Hon är blyg för nya människor, men med mig är hon tam och kelig. Dåligt självförtroende gör att hon är rädd för andra katter så om hon flyttar till en katt kompis bör den vara trygg i sig själv. Hon är nyfiken på nya katter, men när de kommer mot henne blir hon rädd. Hon måste känna sig trygg och då är det okej. Dock är det inga problem att samexistera med andra katter då hon backar när hon blir rädd. Är en mysig katt med stor personlighet när man väl lär känna henne, men det kan ta lite tid innan hon känner sig trygg. 
Uppdatering 200620
Alfrida bor tillsammans med Agnes och de har verkligen funnit varandra. Därför adopteras Alfrida tillsammans med Agnes.


Blog at WordPress.com.