fbpx

Agnes 2 (adopterad)

Agnes född 2014-05-15
Kön: Hona
Socialt: Tam, kattvan
Päls: Brun-tigré
Hälsostatus: u.a.
Kattkompis: –
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Agnes kommer från Skåne.

Agnes fick först ett hem med kompisen Alfrida men de båda kom tyvärr tillbaka till oss pga. ändrade familjeomständigheter. Nu söker därför Agnes på nytt efter lyckan ett eget för alltid-hem! Agnes gillar att sitta på balkongen och titta ut. Leker gärna med laserstrålen. Agnes behöver en lugn och snäll kattkompis, helst en äldre hane. Agnes är en försiktig men snäll tjej som älskar att bli klappad.

Uppdatering 2021-06-12 – nya jourhem berättar
Poe kom precis till mig och är väldigt skygg, men tycker om andra katter och har börjat komma fram mer nu. Han behöver en snäll katt kompis, ej dominerande och han är än så länge en lugn katt som jag tror kan bli en väldigt mysig katt när han blir mer modig.

Uppdatering 2020-02-10 – gamla jourhem berättar
Agnes är en försiktig katt med integritet som behöver tid på sig innan hon bestämmer sig för att lita på någon. När hon väl känner sig trygg vill hon gärna vara så nära som möjligt, hon kryper alltid upp i mitt knä och sover ofta på min mage. Numera får jag klappa henne men det sker på hennes villkor, allra bäst tycker hon om att ligga nära men inte bli klappad i så stor utsträckning. Hon pratar en del och möter mig i dörren när jag kommer hem. Agnes leker gärna själv men tycker att det är roligt när fjädervippen kommer fram och hon tycker om att sitta i fönstret och spana ut. Hon har levt som ensamkatt nu ett par månader och det fungerar bra. Eventuellt skulle hon också trivas ihop med en äldre hane. Kort sagt är Agnes en katt som behöver lite tid på sig men när hon väl känner sig trygg är hon en mycket mysig katt som ofta ligger i knät och spinner. Agnes mycket lugnt hem och gärna större hem med balkong.

Blog at WordPress.com.