fbpx

SPONSORER & SAMARBETEN

Agria Djurförsäkring. Om din katt skadas eller blir sjuk kan sjukvårdskostnaterna bli väldigt höga. Se till att försäkra din katt så att du har råd med vård om oturen är framme. Akutgruppen får ett välbehövligt bidrag för varje djurförsäkring som tecknas via Agrias ombud Lotta Eriksson. Kontakta Lotta direkt på 070-715 57 72. Besök oss på agria.se.


Pion Blomsterateljé. Min ateljé finner du i vackra Turinge utanför Nykvarn. En livsstilsbutik med blommor, vintage och personliga detaljer till dig, ditt hem och din trädgård. Välkomna! Besök oss på pionblomsteratelse.se.


Team Cian. Spårhund Cian och matte Yvonne Rindå hjälper till när katter försvinner i sökärenden tillsammans med IDhund – uppdrag. Cian är en volontär spårhund – efterspår vilt som är tränad på blod, avvikelse i terräng, lukt-smeller. Dem hjälper även till att samla in mat åt oss som förening i den mån som det finns tillgång till ute i butikerna.


Willy och Berit Heymans Djurskyddsstiftelse. Stiftelsens ändamål är att stödja de ideella organisationer eller enskilda som ansökt om stöd från Stiftelsen för att omhänderta utsatta djur eller verka för att förbättra deras livsvillkor, driva opinionsbildning avseende förbättrade lagar för skydd av djur, utöva forskning som är ägnad att ge djur ett bättre liv eller stödja forskning som är inriktad på att ersätta djurförsök med alternativa metoder. heymans.se


Hundslottet är återförsäljare i Sverige till de populära produkterna från Raizup Pet, Farm Food m.m. Här hittar du viktiga produkter för uppfödare, hund- eller kattägare. Hundslottet erbjuder även hjälp och vägledning för uppfödare och hundägare, stödmatning, pälsvård, kloklipp, tandskötsel m.m. samt fotografering. Besök vår hemsida hundslottet.se och följ oss gärna på sociala medier, Facebook, Instagram och Youtube.


Screenshot 20210704 113306 Samsung Internet

Ska du fota något speciellt och behöver en riktigt bra kamera? Hyr den hos Henrik Jensen Productions AB, hyrkamera.se.


Vi är stolta över att berätta att Hill’s är en av våra sponorer! Hos dem hittar du information om kattskötsel, mat mm. Kika gärna in på hemsidan, hillspet.se.


Hos oss är dina önskemål och behov vår utmaning. I våra hemtrevliga lokaler hoppas vi att du hittar inspiration och finner glädje till en vackrare vardag. Besök oss på blomrankan.com.


Webbhotell med bra priser. Besök oss på fsdata.se.


Arken Zoo är en del av Nordens största husdjurskoncept och finns med dig och ditt husdjur genom hela livet. Vi har över 90 butiker runt om i Sverige och du och ditt husdjur är alltid välkomna att besöka oss i er närmaste butik eller på arkenzoo.se.


I samarbete med Miss mjau har vi en kampanj där alla pengar som kommer in via beställningar hos Miss Mjau går oavkortat till Akutgruppens arbete under kampanjperioden. Så köp fina presenter att ge bort i gåva eller varför inte till dig själv samtidigt hjälper du katter i nöd?


Det finns ett enkelt sätt att stötta Akutgruppen när ni alla handlar på nätet! Över 600 butiker stödjer oss och allt som behövs är att du går via Sponsorhuset. Du som är gratis medlem där får även pengar tillbaka på alla dina köp. För alla er som vill lära sig Sponsorhuset så rekommenderar vi att ni går igenom deras Bonusstege. När ni är klara med dem 5 enkla stegen har ni stöttat Akutgruppen med 50kr! Vi på Sponsorhuset vill också belöna alla personer som genomför Bonusstegen med en Trisslott. Akutgruppen får självklart upp till 50kr per person som slutför Bonusstegen.


Söker du den perfekta presenten till en ung, blivande katt-räddare? Eller vill du kanske föra vidare din passion för hemlösa katter till nästa generation? ”Kattsveket” är skriven av Mari Bister och är den första delen i en deckarserie med djur- och djurskyddstema för 6-10-åringar. ”Kattsveket” handlar om upphittade, övergivna kattungar och jakten på den som övergav dem, och berör problematiken kring hemlösa/övergivna katter. Just nu skänker Mari 30kr per exemplar som köps genom oss till vår verksamhet! Köp ”Kattsveket” för 99kr + frakt (skickas i vadderad portopåse) genom att skicka din beställning inklusive namn, leveransadress och hur många exemplar du vill beställa till info@akutgruppen.com. Du får ett mail tillbaka med betalningsinstruktioner. All vinst från försäljningen går oavkortat till våra hemlösa katter! Sprid kunskapen om hemlösa och övergivna katter – det är hos barnen det börjar!


Via vårt samarbete kommer Akutgruppens jourhem kunna utnyttja en rabatt på deras näringsrika foder, samt få gratis paket att skicka med nya ägaren när katten flyttar till sitt permanenta hem.


Blog at WordPress.com.