Vi har fått hem 2020

Vi har flyttat till våra föralltid-hem! 😻

Pluto född 29 november 2009
Pluto är en tam hane.
Päls: Orange vit.
Pluto kommer in till akutgruppen då ägare blir vräkt. En trevlig snäll hankatt som längtar efter ett hem med kattkompis. Pluto är tam och mycket kelig.
Pluto har adopterats av sin nya familj i januari.

Tass född 6 maj 2019
Tass är en tam hane.
Tass adopterades av en familj (med 1 barn) när han var 12 veckor, de älskade Tass oerhört mycket, men barnet i familjen visade sig vara allergisk så till deras stora sorg var han tvungen att flytta.
Tass är en bedårande, social och busig kattunge på ca fem månader som pga. allergi fick flytta från sin ägare. Tass är vaccinerad, id-märkt och registrerad. Skulle säkert uppskatta att få komma till ett hem där det finns snälla kattkompisar att busa och gosa med. Tass är nästan som en liten ”cirkus-katt” 😸 och hoppar med lätthet från olika avsatser upp på ens axlar där han balanserar utan problem, och använder gärna dina axlar som ytterligare avsats för att sedan hoppa vidare till dit han vill. I Tass tidigare hem fanns det ett barn. I nuvarande jourhemmet finns lite äldre barn.
Tass har extra tår på sina tassar, polydaktyli (även kallat skeppskatt).
Tass adopterades av sin nya familj i januari

Loppan född 30 maj 2019
Loppan är en hane.
Loppan söker ett permanent hem. Han är social och vill ligga nära stödmatte – då spinner han högt som en traktormotor.☺️ Är lugn för att vara kattunge, men leker gärna. Han vill ha en kattkompis som inte är för undergiven. Loppans teckning är vit med bruntigrerade partier. Loppan finns i Stockholm och söker permanent hem i Stockholm med omnejd. Loppans liv kunde ha sett helt annorlunda ut om han inte haft turen på sin sida just den där kvällen…
En tjej var på tillfälligt besök i en liten by i Skåne. Sent på kvällen dök plötsligt lilla Loppan upp, vrålhungrig kastade han sig över maten som gavs. En liten parvel på endast ca 13 veckor. Loppan var lite rädd men hungern vann över rädslan, och tur var det… När han hittades var Loppan undernärd och smal som ett streck – han var bara skinn och ben så ryggkotorna kändes tydligt när man klappade honom samtidigt som lilla magen var uppsvullen som en ballong på grund av all mask. Han hade fullt med loppor i pälsen så de kröp i ansiktet och öronskabb. Några i byn menade att Loppan kom från en bondgård…
Loppan adopterades av sin nya familj i januari.

Steve Purrington född 1 juli 2019
Steve är en hane och han är grå tigrerad.
Steve hittades ensam och övergiven i en motorhuv i Skåne.
Steve adopterades av sin nya familj i januari