Tore

Tore född 2018-07-01
Kön: Hane
Socialt: Kelen, Tam
Päls: Svart, semi-långhårig
Övrigt: Vill vara ensamkatt!

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Tore kom till föreningen när han var cirka 8 månader gammal. Hittades i Norrtälje trakten där han sprungit runt under vintern. Han uppmärksammades av en äldre dam som larmade. Tore hade en lös avbruten tand och han har fått vård för det. Snäll katt som man får klappa och puffar lite men rädd om man reser sig. Gillar att leka med bollar. Tore adopterades under 2019 men återkommer nu till föreningen då det inte fungerar i nya hemmet på grund av att han är lite för busig med hemmets katter.

Tore är en otroligt social katt som gärna vill vara allas kompis. Han är dock inte blyg utan väldigt nyfiken och framåt och går gärna fram till alla för att nosa på dem och hälsa på dem genom att smyga sitt huvud mot deras. Eftersom han är bara 3 år så är han väldigt busig och lekfull, han älskar att brottas. Han är snäll och trygg i sig själv och kan säga ifrån om det behövs, men det gör det sällan.

Lilla busfrön Tore, söker ett nytt hem utan andra katter, barn eller hundar. Han är en snäll, kelig och lekfull hane som älskar att mysa i soffan eller på balkongen. Han ska vara innekatt, gärna med trygg utevistelse på en innätad balkong eller rastgård, då han älskar att vara där. Det vore bra om hans nya familj hade kattvana då han är lättskrämd och blir jätterädd om han ska åka till veterinären, t. ex. Han är semi-långhårig och behöver borstas regelbundet, men han uppskattar det. Han behöver även borsta tänderna regelbundet då han haft inflammerad tandkött och tandlossning i ett tidigt stadium. Han är kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad och försäkrad.