Sweetiepie

Sweetiepie född 2014-05-23
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart
Hälsostatus: u.a.
Kattkompis: –
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Sweetiepie är en väldig snygg hankatt! Dessvärre kan han inte stanna föralltid hos nuvarande jourhem då jourmattes egna katt inte gillar honom, hur man nu inte kan gilla Sweetiepie – världens snällaste och sociala.

Uppdatering 200512
Sweetpie har nu helt kommit ifrån sin skygghet. Han är en trevlig och social katt som tycker om att umgås och vill gärna vara med där jourhemmets människor är.
Sweetpie önskar en snäll kattkompis att busa med. Han har också behov av lite större utrymme och gärna en stor trygg balkong eller möjlighet att går ut på egen tass i trygg miljö. Sweetpie är inte van vid små barn och inte vid hund.

Uppdatering 200411
Sweetpie är en nyfiken och lekfull katt. Han var skygg när han kom, men han gör snabbt framsteg. Han kommer fram och nosar på mig, men får inte klappa honom ännu. Han är snäll mot min andra katt och vill bli kompis, men tyvärr är inte hon lika förtjust i honom. Han önskar en lekfull och trygg kattkompis som kan hjälpa honom att bli trygg med människor också. Tycker om att sitta och titta i fönstret och skulle uppskatta en balkong eller uteplats som är säker att gå ut på. Är fortfarande lite skygg men på god väg att bli tam.