SweetiePie

SweetiePie född 23 maj 2014
SweetiePie är en tam hane
Päls: Svart

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Sweetiepie är en väldig snygg hankatt på ca 5-6 år. Dessvärre kan han inte stanna på nuvarande jourhem pga jourmattes katt gillar inte honom. Vilket stjälper all jourmattes jobb att få honom känna sig trygg. Han rör sig runt lägenheten mest när jourmatte är på jobbet och lite under natten. Han gillar att prata under natten. Sweetiepie behöver komma till ett föralltid-hem eller jourhem som har tålamod och gärna erfarenhet av skygga katter. Vi tror säkert med tiden kommer han blir en riktig fin katt, när han till slut slutar vara rädd.

Uppdatering 200411
Sweetpie är en nyfiken och lekfull katt. Han var skygg när han kom, men han gör snabbt framsteg. Han kommer fram och nosar på mig, men får inte klappa honom ännu. Han är snäll mot min andra katt och vill bli kompis, men tyvärr är inte hon lika förtjust i honom. Han önskar en lekfull och trygg kattkompis som kan hjälpa honom att bli trygg med människor också. Tycker om att sitta och titta i fönstret och skulle uppskatta en balkong eller uteplats som är säker att gå ut på. Är fortfarande lite skygg men på god väg att bli tam.

Uppdatering 200512
Sweetpie har nu helt kommit ifrån sin skygghet. Han är en trevlig och social katt som tycker om att umgås och vill gärna vara med där jourhemmets människor är.


Sweetpie önskar en snäll kattkompis att busa med. Han har också behov av lite större utrymme och gärna en trygg balkong. Sweetpie är inte van vid små barn och inte vid hund.