Sigrid

Sigrid född 2020-05-20
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svartsköldpadda med vitt
Hälsostatus: u.a.
Kattkompis: Ja
Övrigt: Bor med Hampus och Jackson Avery

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Sigrid kommer från en kattkolloni i södra Sverige. Hon är lite försiktig. Sigrid har goood aptit, går på lådan precis som man ska.

Uppdatering 20210724 – jourhem berättar
Sigrid är en liten försiktig tjej men mycket kelig när man väl börjat klappa på huvudet och går när det räcker för henne. Kan bli lätt rädd om man rör sig för fort. Andra får klappa på henne med, bara hon får se handen först 😄. Hon kommer bra överens med Jackson som ibland är på henne mest av lekfullhet. De kan sitta och äta tillsammans. Hon leker gärna men behöver se leksaken framför sig. Hon känner av om det blir vid sidan annars märker hon inte det.

Uppdatering 20210605 – jourhem berättar
Liten uppdatering om Sigrid. Hon syns mer och mer i lägenheten under dagtid och har visat sig vara ett riktigt busfrö! Älskar att leka och låter sig även klappas nu.

Uppdatering 20210601 – jourhem berättar
Senaste veckan har Sigrid öppnat upp sig mer och börjat söka kontakt. Jag tror hon är redo att flytta till sitt för alltid-hem så fort det rätta dyker upp, ett hem som ger henne mycket tid, utrymme och lugn och ro :)

Jourhem berättar om första tiden med Sigrid …
Sigrid är fortfarande skygg men vi jobbar på det. Att klappa med ”vippa” på huvidet går bra och man får komma lite närmare med handen varje dag. Jag tror inte Sigrid är redo för flytt än men när hon blir det tror jag hon skulle må bra av bo i ett hem med en annan, lugn katt då jag upplever att hon visar tecken på nyfikenhet och ter sig mer avslappnad när min katt är i närheten.

Sigrid 2021-06-05
Uppdatering från jourhem 20210601: ”Senaste veckan har Sigrid öppnat upp sig mer och börjat söka kontakt. Jag tror hon är redo att flytta till sitt för alltid-hem så fort det rätta dyker upp, ett hem som ger henne mycket tid, utrymme och lugn och ro :)