Nicky

Nicky född 2018-05-01
Kön: Hona
Socialt: Tam, Blyg, Kattvan
Päls: Grå med vitt
Kattkompis: Svensson

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Nicky kom nyligen hit efter att ha blivit utstött av andra katter i ett tidigare jourhem. Nicky är en modig och nyfiken tjej. Går ibland ut på balkongen och tittar på bilarna eller hoppar upp på fönsterbrädan och tar en tupplur mellan krukväxterna. Hon kan även komma och sniffa när man vilar i soffan. Det var hon som visade Svensson att det är okej att både äta, dricka och tvätta sig, även fast jag är i samma rum.

Nicky var mycket orolig och otrygg dom första nätterna, jamade högt och gick runt väldigt mycket. Natten till idag spenderade Nicky i badrummet då det hade skett olyckor på soffan, två nätter på raken. Som tur är använde Nicky kattlådan i badrummet i natt. Kanske var det så att kattlådan vid soffan luktade för mycket Svensson, eller att Nicky föredrar att använda två kattlådor, det återstår att se.

Trots att Nicky oftast spenderar sin tid under skohyllan eller badrumshyllan så går det utmärkt att klappa henne, särskilt på huvudet och att bli kliad vid öronen är en stor favorit. Då njuter hon och visar det genom att kisa eller blunda till. Nicky är nyinflyttad här men både jag och Svensson ser fram emot att få lära känna denna nyfikna fina tjej.