Miranda

Miranda född 1 januari 2019
Miranda är en tam hona
Päls: Grå

Miranda har försäkringsfadder.

Miranda kom till jourhem i Stockholm från ett hus i Skåne. I jourhemmet födde hon tre söta små kattungar, men tyvärr hade alla så svår gomspalt att de fick somna in. Nu är Miranda redo för sitt alldeles egna för alltid-hem. 
Tidigare bodde Miranda med över 20 andra katter, bland annat Loka och Mille-Fleur. Flera katter där hade kattsnuva och då Miranda misstänks vara en kronisk men asymptomatisk bärare rekommenderas att hon adopteras ut som ensamkatt.
Hon är en petite, ung kattjej som gärna ligger och gosar med både jourmatte och jourhusse. Social och vacker, det räcker med en ögonblinkning från henne så smälter man ❤️ hon kan vara lite försiktig i början men tar igen det så snart hon känner sig trygg, i jourhemmet har hon blivit ett riktigt gosmonster.
Miranda är väldigt bestämd, hon visar tydligt vad hon vill och vad hon gillar. Följer jourmatte som en liten skugga och vill gosa varsamt och på egna villkor, annars får det vara. Hon är en rätt självständig men väldigt rar och kelig kisse som fungerar bra ihop med jourhemmets olika katter.
Och hon är riktigt busig och kan jaga laserpekaren en bra stund utan att tröttna, det gjorde hon även som gravid. Favoritleksaken är en enhörning med kattmynta, den ligger hon gärna och kramar på.
Miranda äter med god aptit, men hon har lite känslig mage och får emellanåt ”snällmat” från Royal Canin. Men även människomat slinker ner om (obevakat) tillfälle ges. Pasta, rostbröd, olika pålägg och havregrynsgröt är inget som avskräcker busiga lilla Miranda.

Miranda adopteras som ensamkatt, dvs inga andra katter i hemmet. Hon är hundvan, ej små barn.