fbpx

Lovisa af Södertälje

Lovisa född 2020-01-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart
Kattkompis: Ariana
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Lovisa kommer tillsammans med flera andra katter från en kattkoloni i Södertälje.

Lovisa är en blyg dam som helst håller sig på avstånd men älskar att få gosa när det är matstund, och hon stryker sig gärna mot ens ben tillsammans med sin kompis Ariana när man är i köket för att Locka till sig något litet gott att äta.

Ariana och Lovisa är två lite blyga damer men som är väldigt gosiga, båda tycker om att få bli klappade och älskar att stryka sig mot ens ben så fort man är i köket. De är väldigt snälla mot varandra och älskar att gosa och leka tillsammans, dem är väldigt tillåtande till att också dela med sig av sin mat till varandra.

De gillar att leka och busa. Jagar varandra genom lägenheten i racerfart. Gillar att vara på balkongen. Klättrar i stolparna i den inhägnade balkongen och gräver i balkonglådor och krukor. De behöver mycket plats att springa på så en stor kattgård eller innätad uteplats skulle de gilla. Där de kan klättra, gräva i jord och äta gräs.

Ariana & Lovisa
2022-09-30

”Hej, jag heter Lovisa och var lite blyg i början och gömde mig bakom soffan under ett skynke. Men som tur var så pratade jourhem mycket med mig och berättade att det inte var farligt längre utan att jag skulle känna mig trygg nu när jag äntligen är inomhus och plötsligt en dag så vågade jag mig fram och överraskade jourmatte genom att sätta mig innanför dörren tillsammans med de andra kompisarna jag bor med här och vänta på mat. Jag vill gärna bli klappad, även om jag fortfarande kan upplevas lite ängslig.

Jag gillar:

  1. MAT
  2. människor som ger mig MAT
  3. ännu mera MAT”

Blog at WordPress.com.