Louisiana

Louisiana född 2019-05-08
Kön: Hona
Socialt: Blyg, tam, kattvan
Päls: Svart med vitt
Hälsostatus: u.a.
Kattkompis: Boston
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Louisiana kommer från södra Sverige tillsammans med sin bror Boston.

Louisiana som även kallas för ”Loa” av jourhem är ännu lite blyg men social och äter gärna i närheten av jourhem. Om man bara tar en dag i taget så kommer denna tjej fortsätta blomma ut till full blom och pryda hela hemmet med sin skönhet🌷

Louisiana vågar vara framme när det vankas mat. Hon följer med till förrådet för att se till att maten hämtas. Hon törs t.o.m ligga i fönstret och sola fast människan är i närheten. Nu får man borsta henne. Bra det då det har funnits tovor i pälsen. Hon och Boston kommer att glänsa om de får komma till en familj där de är utan andra katter.

Boston är den som är mest framåt av Louisiana och honom. Man får dock bara klappa honom när han ligger på sitt ”säkra” ställe. Louisiana får man klappa när man ställer fram mat till henne😻

Boston och Louisiana kommer att glänsa om de får komma till en familj där de är utan andra katter.

Bilder nedan från Louisiana i tillfälligt jourhem efter att Boston varit hos tandläkaren och Louisiana skulle följa upp sina värden. Hon har lite övervikt men hade gått ner ett helt kilo sedan sist:

”Vi börjar trivas och ta för oss i jourhem!
Människorna är fortfarande läskiga men vi är mycket pratsamma när det är dags för mat.

”Här händer det saker utanför fönstret då vi bor på 6:e våningen.
Fru Axi tror att vi kommer bli glada katter hos någon som vill ta hand om oss. Vi behöver bo tillsammans. Luciana är mer nyfiken än Boston.
Singto (den röda katten) är jourhems egna katt och Bostons nya kompis.”