fbpx

Lilly

Lilly född 2021-01-01
Kön: Hona
Socialt: Blyg, tam, kattvan
Päls: Röd, semi-långhår
Kattungar: Cayenne, Curry, Mejram
Kattkompis: Ja, en jättesnäll kattkompis
Övrigt: Vill ej bo med mindre barn

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Kattmamma Lilly hittades i sista sekund högdräktig i en container och födde redan samma natt tre små kryddiga ungar.

Lilly är en underbar liten tjej som inte riktigt än litar på oss människor. Hon vill gärna vara med när hon känner sig trygg i hemmet, dock på avstånd 💗

Hon är forfarande lite skygg – men nyfiken. På dagarna ligger hon gärna under sängen och sover. På kvällarna är hon mer framme och då kan hon leka eller bara ligga under tex matbordet och kollar vad som händer. Hon gillar också att sitta i fönstret och titta ut.

Jourmatte berättar: Lilly kom till mig för cirka 3 månader sedan, då var hon mycket rädd och osäker samt bodde under min säng där jag även fick ställa mat och vatten första tiden. Hon har bra matlust och är rumsren. Skinka tackar hon inte nej till, det älskar hon. Lilly är mycket nyfiken, det ser man i hennes fina ögon. Hon har kommit fram mer och mer och leker gärna i rummet där jag är. Hon vill inte att man kommer så nära men sitter gärna nedanför soffan och vill så gärna hoppa upp men vågar inte riktigt ännu.

Hon är lite rädd för höga ljud så då springer hon gärna och gömmer sig. Hon har gjort stora framsteg så med lite tålamod blir hon världens goaste tjej 💗 Vill kanske bo med en trygg och snäll kattkompis men inga mindre barn.

Blog at WordPress.com.