Lillen

Lillen född 2019-01-01
Kön: Hane
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Blå/grå-tigré
Hälsostatus: Under utredning för mag/tarmbesvär
Kattkompis: Ja, om kattkompisen är jättesnäll!
Övrigt:

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Lillen kommer från en koloni i södra Skåne där det bodde alldeles för många katter. Han var där låg i rang och blev mobbad av de andra katterna😿 Lillen är en snäll och timid katt och vill gärna ha ett hem som kan ge honom kärlek, tid och massa uppmärksamhet. Han behöver någon som vill leka med honom och yta att springa på. Han älskar att leka! Helst småbarn men lite äldre barn går bra och en snäll och lagom busig kattkompis. Kan bo som ensamkatt om det är en person som är hemma mycket och vill aktivera honom.

Hej jag heter Lillen och jag vill gärna ha en kompis att leka med. De jag bor med nu är Nicky och Josef (också från akutgruppen), de vill inte leka med mig och det är så tråkigt. Kanske också en kompis att sova tillsammans med, det skulle jag tycka om. Min jourmatte vill jag gärna ligga bredvid och bli kliad bakom öronen och bli strykt över ryggen av. Jag gillar att springa fort genom lägenheten där jag bor nu och jag gillar jättemycket att ligga och sova på balkongen. Nu har jag ju problem med magen och äter specialfoder och får inte äta något annat. Min blivande kompis kanske kan äta samma som mig. Jag går bara på toaletten och det tycker min jourmatte är jätte duktigt av mig, det vet väl alla hur svårt det kan vara att hinna i tid om man är dålig i magen. Jag har nyss bytt till ett annat foder så jag hoppas det blir bättre snart. Sen är jag ju lite för rund om magen så jag kommer inte åt att tvätta rumpan så det behöver jag hjälp med. Min jourmatte är inte så bra på det, jag bara springer iväg. Men det är ju bättre för mig om det blir gjort, så det vore bra om min nya familj är duktigare på att tvätta rumpan på en ovillig katt som mig.

Lillen

Uppdatering från jourhem april 2021:
Lillen älskar att prata och bli klappad och kelad med! Han älskar även att leka, gärna med en kattkompis men fungerar även ensam om tid och engagemang finns hos familjen. Lillen är lite blyg i början men med lite tid, kärlek och tålamod får man ett fint band med honom med mkt gos, lek och kärlek. Han är mycket matglad och var väldigt överviktig när han kom till oss men nu är han jättefin i kroppen.

Uppdatering från jourhem augusti 2020
Lillen gör framsteg. Nu kan jourmatte klappa honom och klia lite bakom öronen. Han går bra ihop med jourhemmets äldre honkatt.