fbpx

Grädde

Grädde född 2022-01-01
Kön: Hona
Socialt: Kelen, tam, kattvan
Päls: Svart
Kattkompis: –
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Grädde är en tam och gosig ung tjej. Hon är lite blyg och vågar inte än komma fram till de andra katter. Men när hennes människa är där så kommer hon fram direkt och smeker sig mot benen. Hon äter helst när man tittar på!

Grädde är en pratglad tjej som alltid vill hålla en sällskap, hon följer gärna efter vart man än går och stryker sig mot ens ben samt allt annat i närheten. Hon är fortfarande lite nervös och lättskrämd men med tålamod och respekt för hennes vilja bygger hon snabbt upp sitt självförtroende och är en kisse som inte är rädd att berätta vad hon tycker och tänker. Hon föredrar ofta att ha en plats bredvid en istället för att sitta i knä eller dylikt.

Hon är enormt busig och älskar att springa runt och leka med en leksaksmus, och trots erbjudande av många roliga leksaker har hennes favorit förblivit att jaga efter ett helt vanligt paracord rep när man springer runt med den. Hon får ofta ”zoomies” efter måltider (och under natten när hon finner en tråkig) där hon springer runt som en galning och leker med allt hon ser. Trots denna busiga natur vill hon aldrig bita eller klösa oss människor när hon busar, så man kan vara lugn i att klappa hennes mage ;)

Det bästa hon vet är mat, speciellt blötmat och godis. När blötmaten kommer fram skriker hon som om hon svälter ihjäl. Hon gör vad som helst för en bit godis, och är därför lätt att lära lite trick (hon bemästrade sitt på några dagar när hon förstod att det betydde godis). När hon inte är upptagen med att springa runt och busa, kela eller äta är hennes favoritplats framför fönstret där hon kan sitta och titta ut på vad som händer.

Grädde är väldigt renlig utav sig, har god aptit, och kommer när man ropar på henne. Hon är en flicka med en stor personlighet, man behöver bara ha tålamod med henne då det tar henne ett tag att öppna upp sig, men med tiden inser man snabbt att hennes hjärta är minst lika stort som hennes personlighet.”

Blog at WordPress.com.