Fiorella ”Ella”

Fiorella

Fiorella född 2021-01-01
Kön: hona
Socialt: Blyg, tam, kattvan
Päls: Svart-vit
Kattkompis: Clementine
Övrigt: –

Adoptionsvillkor

Intresseanmälan

Fiorella kom till sitt jourhem tillsammans med Clementine. De hade inte haft någon tidigare kontakt med människor och hittades i ett industriområde/ tipp i Skåne.

I början vågade de inte visa sig alls, men började så småningom titta ut från sin kartong. De är fortfarande blyga, men gör framsteg varje dag. Efter ca 4 veckor på jourhem är de uppe på sofforna om man lockar med lite mat och är gärna i samma rum som jourmatte.

Clementine är lite mer nyfiken än Fiorella, men försöker få med sig Fiorella när hon kan för att utforska huset. Båda katterna går ibland med på att bli klappade lite långsamt på huvudet medan de äter och nosar gärna på handen om man sträcker fram den försiktigt. De har börjat vänja sig vid de flesta ljud och leker mer och mer på dagarna istället för på nätterna. De har varit rumsrena från första dagen.

De behöver ett lugnt och stilla hem med någon som utmanar och uppmuntrar dem att utforska miljön omkring sig. De trivs väldigt bra tillsammans och ger varandra mycket trygghet och myser och kelar gärna med varandra.